Λένον: «Αυτό με ενόχλησε, διαπιστώσαμε κάποια θέματα...»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, μίλησε σε διάσκεψη τύπου μετά την πρόκριση επί της Γάνδης μέσα στο ΓΣΠ, με συνολικό σκορ 4-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

''Είμαι περήφανος για τους παίκτες, τον κόσμο, την ομάδα. Φανταστική νύχτα. Ανοίγει ορίζοντες η πρόκριση. Κληρωθήκαμε με την πιο δύσκολη ομάδα που θα μπορούσαμε και χειριστήκαμε καλά τα παιχνίδια. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν δυνατοί και κάναμε τον αγώνα σκληρό για τον αντίπαλο. Περιμένω ένα όμορφο όμιλο με καλές ομάδες για να απολαύσουμε τα παιχνίδια''.

''Είδα

τη Γάνδη και θεώρησα ότι η τριάδα θα βοηθούσε. Διαπιστώσαμε κάποια θέματά τους. Για αυτό θέλαμε και κτυπήσαμε έτσι τη Γάνδη. Ο Χάμπος έχει καλό χαρακτήρα, μαθαίνει και έχει ακόμη να μάθει. Ήταν εντυπωσιακός. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κακουλλή. Και για τον Παναγιώτου. Το ερωτηματικό για τους Κυπρίους ευρύτερα είναι η συνέπεια. Να δείχνουν αγωνιστική συνέπεια. Το έχουν καταφέρει''.

''Για το μηδέν στην άμυνα είχαμε την πίστη πως ο Φαμπιάνο θα μας βοηθούσε και θα τα κατάφερνε. Ήταν λογικό να μας βάλουν πίεση. Μετά το 2-0 έχασαν την ψυχολογία τους. Κάναμε καλό παιχνίδι στο Βέλγιο. Όμως, στο 2ο μέρος μας έφτιαξαν ευκαιρίες στην έδρα τους. Ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ. Εντυπωσιακό το συνολικό 4-0, ελάχιστοι το πίστευαν και είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και το κυπριακό ποδόσφαιρο''.

''Ο βασικός λόγος με τον Απόλλωνα ήταν όταν δεν ήμουν στον πάγκο και αυτό με ενόχλησε. Εξέτισα την ποινή μου 4 μήνες μετά. Λείπουν οι προπονητές, και έχω καλή σύνδεση με τους παίκτες και το τιμ μου. Ο πρώτος προπονητής είναι πρόβλημα όταν λείπει από τον πάγκο. Παράδειγμα η Τσέλσι με τη Λιντς, έλειπε ο Τούχελ''.

''Εκκρεμούν 2-3 κινήσεις. Ο Κασάμα θα μας δώσει επιλογές στην μεσαία γραμμή. Συνεχίζονται οι επαφές για να φέρουμε παίκτες. Ψάχνουμε τους καλύτερους παίκτες''.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες στο Γιουρόπα. Είναι σημαντικοί για εμάς. Να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε τους αγώνες, ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει. Μεγάλα γήπεδα, μεγάλοι αντίπαλοι και αυτό βοηθά να βελτιωνόμαστε''.

''Δεν έχουμε νέα για τον Λοϊζου''.

Keywords
Τυχαία Θέματα