Λεμεσός: Ποινές φυλάκισης σε 32χρονο και 26χρονο για εμπορία ναρκωτικών

Ποινές φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων και τεσσεράμισι ετών επιβλήθηκαν σήμερα σε 32χρονο και 26χρονο αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί πέρσι τον Ιούνιο, μετά τον εντοπισμό κάνναβης βάρους περίπου ενός κιλού.


Συγκεκριμένα, στις 23 Ιουνίου, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία, έθεσαν υπό παρακολούθηση τον 32χρονο, ο οποίος λίγο μετά τις 19.00, μετέβη με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, όπου είχε

συνάντηση με τον 26χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο με άλλο αυτοκίνητο.

Στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να ανακόψουν τον 26χρονο για έλεγχο, αυτός οδηγώντας το αυτοκίνητό του, προσέκρουσε με υπηρεσιακό όχημα και αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε. Το όχημά του αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ στη σκηνή βρέθηκε μέσα σε τσάντα μία νάιλον συσκευασία, με ένα περίπου κιλό κάνναβης και σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε δεύτερη τσάντα, που περιείχε 17 περίπου γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 32χρονος συνελήφθη στηn συνέχεια της επιχείρησης, με δικαστικό ένταλμα, ενώ ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 25 Ιουνίου, επίσης με δικαστικό ένταλμα.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων από το επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ  στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Οι δυο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες της προμήθειας και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα άτομα των ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν και σήμερα τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων για τον 32χρονο και τεσσεράμισι χρόνων για τον 26χρονο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για πρόκληση φωτιάς κοντά σε Κρατικό Δάσος

Αυτό είναι το πλάνο αναπροσαρμογής - Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεμεσός, Ποινές, 32χρονο, 26χρονο,lemesos, poines, 32chrono, 26chrono