Λεμεσός: Μωρό το έσκασε από νηπιαγωγείο και περιφερόταν(vid)

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί σε Δήμο της Λεμεσού.

Πολίτης εντόπισε κοριτσάκι, μόλις 2 χρονών, σε πολυσύχναστη οδική αρτηρία της Λεμεσού, να περιφέρεται μόνο του.

Ο πολίτης, αφού πλησίασε το μωρό, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο πλησιέστερο νηπιαγωγείο, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 20 – 30 μέτρων. Όπως ανάφερε ο πολίτης, το μωρό βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο του δρόμου, πολύ κοντά στην τροχαία κίνηση.

Όπως αποδείχθηκε, το μωρό είχε φύγει από το νηπιαγωγείο χωρίς να γίνει αντιληπτό, όταν ένας γονιός άνοιξε το κάγκελο για να εξέλθει του νηπιαγωγείου.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την πρωτοφανή υπόθεση

Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη στη μεσημβρινή εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», οι δασκάλες που παρέλαβαν το μωρό ήταν ψύχραιμες. Όπως αντιλήφθηκε, οι δασκάλες έψαχναν το κοριτσάκι εντός του νηπιαγωγείου.

Εντύπωσε προκάλεσε η αναφορά του πολίτη ότι παρέλαβε το μωρό μπροστά στα μάτια άλλων 30 περαστικών, εκ των οποίων, όμως, κανείς δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, σε σχετική δήλωσή του στο πλαίσιο της εκπομπής, είπε ότι θα διευθετηθεί όπως η σχετική υπόθεση καταγγελθεί στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση.

Όλες οι πληροφορίες στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης, καθώς και σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα