Η πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σάββατο


Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε,

θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σηµειωθεί οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, µετά τη διάλυση της τοπικής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος από ως επί το πλείστον µέσες και ψηλές νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, πρόσκαιρα αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα νότια. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα