Λεμεσός: Η κάρτα που φέρεται να οδηγεί στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών

Σίγουροι ότι βρίσκονται στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών οι οποίοι χρησιμοποιούν το κόλπο με τη μαγική κάρτα, είναι οι ανακριτές του τμήματος διαρρήξεων της ΑΔΕ Λεμεσού.

Η διάρρηξη διαμερίσματος το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό ιδιοκτησία γυναίκας από τη Ρωσία μόνιμης κατοίκου Κύπρου, προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος, μεταξύ των ωρών 9:40-12:50 το πρωί του Σαββάτου, διαρρήχθηκε το διαμέρισμά

της στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας περίπου 102 χιλιάδων ευρώ, που δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής.  Οι δράστες αφού βεβαιώθηκαν ότι στο διαμέρισμα δεν βρισκόταν κανείς πέτυχαν είσοδο σε αυτό και άρπαξαν ένα ζευγάρι χρυσά γυαλιά ηλίου αξίας 2 χιλιάδων ευρώ, το χρηματοκιβώτιο αξίας 300 ευρώ το οποίο περιείχε διάφορα συλλεκτικά κοσμήματα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ και τα κυπριακά και ρωσικά διαβατήρια της παραπονούμενης και της κόρης της αλλά και τα διαβατήρια των κατοικίδιων της.  Λίγη ώρα αργότερα τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα εντοπίστηκαν από πολίτη και παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Στη σκηνή της διάρρηξης έσπευσαν μέλη του τμήματος διαρρήξεων της ΑΔΕ Λεμεσού και σύμφωνα με τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από την ξύλινη ανοιγόμενη πόρτα του διαμερίσματος, η οποία δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Εξωτερικά ωστόσο εντοπίστηκε μικρό, πλαστικό, διαφανή τεμάχιο, μια κάρτα, όμοια με αυτή που εντοπίστηκε και σε άλλες σκηνές διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν στη Λεμεσό.

Οι διαρρήκτες τοποθετούν την κάρτα μεταξύ θήρας εισόδου και παραστατού και αν οι ένοικοι ανοίξουν την πόρτα για να εξέλθουν, αυτή πέφτει στο έδαφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα