Λεμεσός: Ελεύθεροι με εγγύηση οι δύο - «Την χτύπησε στην πλάτη με ψαλίδι»

Οι δύο ύποπτοι παρουσιάστηκαν πριν από λίγο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι καταβάλλοντας εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ, ενώ όρισε την 29 Σεπτεμβρίου 2022 ως ημέρα ακρόασης της υπόθεσης.

Η ύποπτη γυναίκα μάλιστα, μετά τη σύλληψη της διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου ανέφερε η Αστυνομία έχει ενώπιον

της ήδη δύο άλλες καταγγελίες αναφορικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ξυλοδαρμού, η μια διατυπώθηκε από την αλλοδαπή γυναίκα και η άλλη από το ηλικιωμένο ζεύγος.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Κυριάκου, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές είχαν κάποιες διαφορές σε σχέση με την παραμονή της 30χρονης στη συγκεκριμένη οικία. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να αποχωρήσει και είχαν και μια διαφορά σε σχέση με την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας. Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για αυτές τις διαφωνίες και με τις ΥΚΕ και την ΑΗΚ είχαν επισκεφτεί τον χώρο. Η ΑΗΚ είχε αποσυνδέσει την ηλεκτροδότηση, αφού διαπιστώθηκε παρέμβαση στον μετρητή.

Πρόσθεσε επίσης ότι από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, το επεισόδιο είχε αρχίσει εντός της κατοικίας όπου η ιδιοκτήτρια είχε επιτεθεί στην 40χρονη και την χτύπησε στην πλάτη με ψαλίδι.

Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, κατοχής επιθετικού οργάνου και δημόσιας εξύβρισης.

Όσο αφορά το παιδάκι της 40χρονης ο κ. Κυριάκου διαβεβαίωσε ότι είναι επί την επίβλεψη φιλικής οικογένειας καθώς και υπό την επίβλεψη του γραφείου ευημερίας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Δεν πλήρωνε νοίκι και την ξυλοφόρτωσε ο Βρετανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεμεσός, Ελεύθεροι, #45 Την,lemesos, eleftheroi, #45 tin