Ενόχληση Τούρκων στα κατεχόμενα -«Ποιος προστατεύει τους Σιωνιστές στην ΤΔΒΚ;»

Σφοδρά παράπονα  συνεχίζουν να εκφράζουν τούρκοι στα κατεχόμενα μέσω της εφημερίδας Milli Gazete κατά της εταιρείας Evergreen Cyprus με έδρα το Ισραήλ. Συγκεκριμένα όπως σημειώνει η εφημερίδα, η συγκεκριμένη εταιρεία  έκανε μια γιγάντια κατασκευή στην περιοχή Λευκά-Καζιβερά  «όπου πολίτες της ΤΔΒΚ (όπως αποκαλούν το ψευδοκράτους) προσπάθησαν τόσο σκληρά να λάβουν άδεια κατασκευής αλλά δεν τα κατάφεραν».

 «Οι κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με την Milli Gazete

δήλωσαν ότι κατά την  προσπάθεια εξασφάλισης δικών τους οικοδομικών αδειών, δεν τους παραχωρήθηκε για ασήμαντους λόγους. Πολίτες της ΤΔΒΚ σημείωσαν ότι δόθηκε άδεια κατασκευής στην Evergreen Cyprus, αν και ο Δήμος Λεύκας δεν έχει έργο υδάτινης σύνδεσης για την τοποθεσία Afrodit. Τόνισαν επίσης ότι έκαναν αίτηση στις επίσημες αρχές για να ενημερωθούν, αλλά δεν μπόρεσαν να λάβουν καμία πληροφορία».

Μιλώντας στην εφημερίδα  για το θέμα, «οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι δεν θέλουν να βιώσουν την ίδια περιβαλλοντική καταστροφή που συνέβη στην παραλία Τρικώμου στο εγγύς μέλλον και θέλουν οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν σοβαρούς ελέγχους και εξηγήσεις σχετικά με τις οικοδομικές άδειες και τις διατρήσεις».

 «Οι πολίτες που απέτυχαν να λάβουν απάντηση στο ερώτημα πώς μια σιωνιστική εταιρεία μπορεί εύκολα να λάβει άδεια κατασκευής επαναφέρουν το εξής ερώτημα ‘’Υπάρχει κέντρο στην ΤΔΒΚ που προστατεύει τους Σιωνιστές;"

«Ενώ το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί μπορούν να ασκούν δραστηριότητες στην ΤΔΒΚ ελεύθερα είναι ενοχλητικό, ως αποτέλεσμα αυτών των μελετών, υπάρχουν ανησυχίες ότι η ΤΔΒΚ θα γίνει η σφαίρα επιρροής και πληθυσμός του σιωνιστικού ισραηλινού καθεστώτος», σημειώνει εφημερίδα.

Σε σχετικό δημοσίευμα και πάλι της Μlli Gazete (24/7/22) με τίτλο «Ποιος προστατεύει τους Σιωνιστές» σημειώνεται πως η Evergrenn Cyprus  η οποία έχει αυξήσει τα ακραία μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τη λήψη φωτογραφιών στην περιοχή, κάνει τη νέα της κατασκευή γρήγορα με τη μέθοδο 24/7 βάρδιες.

In Lefke-Gaziveren, where Turkish Cypriots tried hard to obtain construction permits but could not succeed, the Israeli-based firm Evergreen Cyprus is doing a giant construction

Who is protecting the Zionists?https://t.co/k3OrfPNuPs pic.twitter.com/5KFhclPxJY

— Millî Gazete (ENG) (@milligazeteEN) July 24, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα
#45 Ενόχληση ΤούρκωνΠοιος, Σιωνιστές,#45 enochlisi tourkonpoios, sionistes