Λεμπρόν: "Πνευματικά δεν είμαι σε διάθεση"

Ο Κάιλ Κούζμα έδωσε τη νίκη χθες το βράδυ στους Λέικερς με σουτ της τελευταίας στιγμής κόντρα στους Νάγκετς. Αυτό, σε συνδυασμό με την καλή του εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα να εισπράξει μόνο καλά λόγια από τον συμπαίκτη του, Λεμπρόν Τζέιμς.  

«Δεν με εξέπληξε καθόλου. Το κάναμε πολλές φορές στην προπόνηση, ο Κούζμα εξασκήθηκε και τώρα απέδωσε. Ήταν μεγάλο σουτ, είχε πολλή αυτοπεποίθηση. Είναι καλό να ξέρουμε πως έχουμε κι άλλες επιλογές για τη συνέχεια», τόνισε ο «Κινγκ Τζέιμς», ενώ εν συνεχεία

πρόσθεσε: «Το διάστημα που δεν είχαμε αγώνες, ο Κούζμα είχε την ευκαιρία να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να είναι υγιής. Έχει δουλέψει πολύ και μεγαλώνει και η αυτοπεποίθησή του. Παίρνει την πρόκληση που έχει, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ο Κούζμα είναι ένα νέο παιδί με αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Έχει δουλέψει πολύ, είναι ακόμα νέος, γίνεται καλύτερος. Για να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, πρέπει να είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης μας. Αν εγώ δυσκολεύομαι, αν ο Άντονι Ντέιβις δυσκολεύεται, πρέπει να είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης μας. Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, αν ο Κούζμα δεν παίζει καλά».

Σε ερώτηση για την ετοιμότητα που βρίσκονται οι Λέικερς, σε κλίμακα 1 έως 10, για τα playoffs, ο Λεμπρόν ήταν αφοπλιστικός: «Δεν νομίζω πως είμαστε στο 10, ούτε θα έπρεπε να είμαστε, γιατί θέλει διαφορετική προετοιμασία για ένα παιχνίδι στα playoffs. Περνάς ατελείωτες ώρες με την ομάδα σου, γιατί ξέρεις ότι θα παίξεις τουλάχιστον τέσσερα ματς. Προσωπικά, όσον αφορά εμένα, πνευματικά δεν είμαι σε διάθεση για playoffs. Σωματικά είμαι εκεί, τα πόδια μου είναι όλο και καλύτερα, νιώθω όλο και πιο άνετα στην «φούσκα», αλλά πνευματικά δεν είμαι εκεί. Θα είμαστε, όμως. Πρέπει να έχεις διαφορετικό σκεπτικό, δεν μπορείς απλά να «πηδήξεις» εκεί, θέλει μια διαδικασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα