Λάζος: "Ένα από τα προβλήματα είναι και η νοοτροπία..."

"Δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα για τον προγραμματισμό, προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα κάτω να λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πλαίσια", ανέφερε ο Δημήτρης Λάζος από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

"Κάναμε καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Οι παίκτες μας κρατούνται σε εγρήγορση παρά τα "αδιάφορα" παιχνίδια. Μαζέψαμε 21 βαθμούς τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Εμείς βρήκαμε

τα κίνητρα, όμως δεν θεωρώ ότι ήταν η πρωτιά του ομίλου. Όλοι καλούνται να δείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου. Δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα για τον προγραμματισμό, προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα κάτω να λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πλαίσια. Θα λειτουργήσουμε με γνώμονα τον καλό Ιανουάριο. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Νέας Σαλαμίνας είναι και το θέμα νοοτροπίας, διοίκησης και κόσμου. Θέλουμε ν' αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία για να ανεβάσουμε τη Νέα Σαλαμίνα επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα