"Η φετινή Δόξα δικαιούταν θέση στην εξάδα"

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου. Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι "μπορούσαμε για κάτι περισσότερο", ενώ μίλησε και για τον προγραμματισμό.

Αναλυτικά:

Το ότι ξεγνοιάσαμε νωρίς και κατά δεύτερο είναι μια ομάδα που μας πρόσφερε συγκινήσεις και ωραίο ποδόσφαιρο. Και μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί η φετινή Δόξα θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Η φετινή Δόξα δικαιούταν να είναι στην εξάδα. Ήταν θέμα ενός συγκεκριμένου αγώνα κατά την άποψή μου. Χάσαμε

1-2 παιγνίδια άδικα.

Και πλέον φινάλε κόντρα στην Πάφο: "Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε την 1η θέση. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, παρόλο που δυσκολεύεσαι να βρεις κίνητρα για να κρατήσεις το ενδιαφέρον των παικτών. Είναι κάτι που πρέπει να δει η ΚΟΠ στις επόμενες διοργανώσεις".

Για τον προγραμματισμό: "Ουσιαστικά οι τέσσερις μεταγραφές είναι προς αντικατάσταση άλλων παικτών, είτε επειδή αποδεσμεύτηκαν είτε επειδή οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επιστρέψουν στη χώρα τους, όπως ο Κένετι. Απ' εκεί και πέρα, το πόσες προσθήκες θα γίνουν είναι άμεσα συνυφασμένο από το πόσοι ποδοσφαιριστές θα αποδεσμευτούν στη συνέχεια. Είναι και σε συνάρτηση με την πολιτική της ΚΟΠ για την υποχρεωτική συμμετοχή Κύπριων παικτών στην ενδεκάδα. Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη".

Αν θα είναι αυξημένος ο προϋπολογισμός: "Θα είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα. Από το 2016, η γενική συνέλευση αποφάσισε όπως τον προϋπολογισμό της επόμενης τετραετίας να έχει ένα συγκεκριμένο ύψος. Τουλάχιστον σε θέματα μισθών σε παίκτες και προπονητές. Οπότε, το κομμάτι που αφορά τη μισθοδοσία θα παραμένει σταθερό, για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στις δυνατότητες του σωματείου".

Keywords
Τυχαία Θέματα