Λάρνακα: Συνεχίζονται οι έρευνες για εμπρησμό 4 οχημάτων

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε πως οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, ώστε έγκαιρα να υπάρξει κατεύθυνση προς εντοπισμό του δράστη ή των δραστών στην υπόθεση εμπρησμού των τεσσάρων υποστατικών και ενός λυόμενου υποστατικού, τα οποία έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε αρχικά γύρω στις 3:30 ξέσπασε φωτιά αρχικά σε δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά σε ακόμα δύο αυτοκίνητα, δηλαδή έχουμε συνολικά 4 αυτοκίνητα και ένα λυόμενου υποστατικού. Πρόσθεσε ότι από τις

εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό και οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να ακολουθηθεί συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Αγγελίδης είπε ότι ο ιδιοκτήτης των δύο οχημάτων είναι 63χρονος δασικός λειτουργός και κλήθηκε στην Αστυνομία και έδωσε κατάθεση ώστε σε συνεργασία με τον παραπονούμενο και με άλλες πηγές να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα στοιχεία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου είπε ότι η υπόθεση απασχολεί σοβαρά καθώς αφορά καταστροφή περιουσίας με ψηλές ζημιές, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία σε συνεργασία με τον 63χρονο και τους ιδιοκτήτες των άλλων οχημάτων θα εξετάσει την υπόθεση με κάθε λεπτομέρεια.

Είπε τέλος ότι στόχος είναι το συντομότερο δυνατό να υπάρξει συγκεκριμένη κατεύθυνση για τα κίνητρα των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα