Α. Κυπριανού: Μαθήματα από τον N. Χριστοδουλίδη δεν δέχομαι

Έντονος κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη, εμφανίστηκε ο Άντρος Κυπριανού στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

Αφορμή για τις έντονες επικρίσεις από πλευράς Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, στάθηκαν οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, σε σχέση με τη «διαρροή» πρακτικών του Εθνικού Συμβουλίου.

«Μαθήματα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη και από τον όποιον δημόσιο υπάλληλο, δεν δέχομαι», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται

ότι το πρωί της Πέμπτης (1/2), ο κ. Κυπριανού αποκάλυψε απόσπασμα πρακτικών του Εθνικού Συμβουλίου, κατά το οποίο ο κ. Αναστασιάδης φέρεται να παραδέχτηκε στον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ότι στον «Μοντ Πελεράν 1» επικαλέστηκε τον ίδιο ψευδώς, για να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Α. Κυπριανού: Ολομέτωπη επίθεση κατά της Διευθύντριας του ΓΤΠ &Αναστασιάδη

Το ζήτημα αυτό είχε θέσει και ο κ. Μαλάς προς τον κ. Αναστασιάδη, το βράδυ της Τετάρτης (31/1) στο debate, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υποστηρίζει ότι αυτή είναι η θέση των Τουρκοκυπρίων.

Ο κ. Κυπριανού εξήγησε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο, για να αποκατασταθεί η αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι η σχετική στιχομυθία που απεκάλυψε δεν έχει καμία σχέση με το Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης: H απάντηση Σόφης Μιχαηλίδη στον Α. Κυπριανού: «Δεν αναιρώ …»

«Οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να μας δίνουν μαθήματα σε τέτοια ζητήματα, είναι εκείνοι που έδωσαν σε 62 άτομα σωρεία εγγράφων για την ουσία του Κυπριακού», τόνισε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είχε επικρίνει την ενέργεια του κ. Κυπριανού, να δώσει στη δημοσιότητα το σχετικό απόσπασμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να πράξει κάτι τέτοιο και η ίδια η κυβέρνηση με τη σελίδα 28, όμως δεν θα το κάνει.

Ερωτηθείς ο κ. Κυπριανού, ακολούθως στο στούντιο, τι περιλαμβάνει η σελίδα 28 στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Χριστοδουλίδης, σημείωσε ότι ήταν ένας καυγάς μεταξύ του ιδίου και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Εγώ τον προκαλώ να το δώσει στη δημοσιότητα, για να δούμε τι θα συμβεί», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Κυπριανού απέρριψε τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι πίσω από την απόσυρση του χάρτη εκ μέρους του Μουσταφά Ακιντζί, κρύβεται η όποια σκοπιμότητα για να ευνοηθεί στις Προεδρικές Εκλογές ο Σταύρος Μαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα