Λαϊφης για Εθνική και Ανόρθωση (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Βέλγιο αλλά και για την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο μέσοαμυντικός της Ανόρθωσης Κωνσταντίνος Λαϊφης.

«Αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω θα παίρναμε κάτι από τον χθεσινό αγώνα, ενώ για την Ανόρθωση τόνισε πως η ομάδα της Αμμοχώστου πάει φέτος για τον τίτλο.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Για την χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής:

«Τα δώσαμε όλα πάλι. Ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι με την Ουαλία. Φάνηκε η κούραση και μια αδράνεια χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια και τις πιθανότητες μας θα τις κυνηγήσουμε».

«Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι πως κάναμε τα δυο καλύτερα μας παιχνίδια. Σίγουρα η κούραση μας επηρέασε, αρκετά».

«Είχαμε και σημαντικές απουσίες. Αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω θα παίρναμε κάτι από τον αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Είναι μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστές. Μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς να σκεφτούμε ποιους έχουμε απέναντι μας. Τους αντιμετωπίσαμε στα ίσια…αλλά φάνηκε η κλάση τους στο τέλος και μας κέρδισαν. Ανοίξαμε στα τελευταία λεπτά και μας τιμώρησαν».

«Όλα τα παιδιά έδωσαν τις δυνάμεις τους. Σίγουρα θα έχουν να λένε οι Βέλγοι για την καλή αγωνιστική εικόνα της Εθνική μας»

«Είναι κρίμα που δεν πήραμε ούτε και ένα βαθμό. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός για ακόμη μια φορά και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για την Κύπρο».

«Βλέπουμε όλοι ότι κάτι νέο χτίζεται στην Εθνική. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια η Κύπρος θα διακριθεί».
«Νομίζω είναι λίγες οι πιθανότητες μας για να περάσουμε. Θα πάμε να κτυπήσουμε τα δυο παιχνίδια και να οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας».

Για τον αγώνα της Ανόρθωσης κόντρα στον Εθνικό: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά με δυο νίκες. Τώρα αρχίζουν όλα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Σιγά-σιγά η Ανόρθωση θα φτάσει εκεί που της αξίζει».

«Όλοι το βλέπουμε πως η Ανόρθωση έρχεται πιο δυνατή. Όλα τα παιδιά τα δίνουν όλα στις προπονήσεις. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει»

«Ο κόσμος είναι πιο απαιτητικός φέτος. Τους θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Η Ανόρθωση φέτος πάει για τίτλο».

«Φέτος έχουμε πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και βάθος στην ομάδα. νομίζω θα μας βοηθήσει αρκετά».

«Σίγουρα κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνεις καλύτερα. Αυτός είναι και ο στόχος μου».

«Σίγουρα στο μυαλό μου είναι και το εξωτερικό. Τώρα όμως είμαι στην Ανόρθωση. Όταν έρθει πρόταση θα το δω».

«Η αλήθεια είναι πως στο κέντρο μου αρέσει περισσότερο. Νομίζω όμως φέτος θα είμαι στην άμυνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα