AΠΟΕΛ: Το πρώτο γερό τέστ για Τιμούρ

Το ντέρμπι του ερχομένου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ θα είναι και το πρώτο γερό τέστ για τον νεοφερμένο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια. Φυσικά δεν θα είναι κριτήριο για τις ικανότητες του, αφου αυτές δεν τίθονται υπο αμφισβήτηση , όμως θα είναι το πρώτο ντέρμπι για τον ΑΠΟΕΛ και τον Τιμούρ στον πάγκο των ''γαλαζοκιτρίνων' .

Σίγουρα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον

στο πως ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί απεναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται πανίσχυρη και έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Σε αυτό το ντέρμπι δεν θα κριθεί κάτι, απλα μια επιτυχία θα αυξήσει τον ενθουσιασμό και θα δώσει νέα δυναμική στην ομάδα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε αυτό το διάστημα της διακοπής έχει την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα , ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν είναι μέσα στις πρώτες επιλογές.

Ο στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και φυσικά ο Τιμούρ ως απαιτητικός τεχνικός που είναι , θα περιμένει πολύ περισσότερα απο τους ποδοσφαιριστές του , με επιδίωξη να διατηρήσουν το απόλυτο στις πρώτες τρείς αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και όλοι στον Αρχάγγελο προσδοκούν ότι ο Τιμούρ απο νωρίς θα βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα