Κύπριος πιάστηκε με σεξουαλικά βοηθήματα στον Άγιο Δομέτιο

Κατάσχεση διαφόρων ειδών στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου από Ελληνοκύπριο, αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Τελωνείων.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την 19η Απριλίου 2018, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν σε όχημα ιδιοκτησίας Ελληνοκυπρίου, 10 λίτρα βιοκτόνο (10 συσκευασίες του ενός λίτρου), 5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια μάρκας ΝΙΚΕ και 5 κουτιά των 7 συσκευασιών των 100 mg σεξουαλικών βοηθημάτων μάρκας KAMAGRA, των οποίων η διακίνηση από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται.

Ο εν λόγω Ελληνοκύπριος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν το Τμήμα Τελωνείων για παρόμοιας φύσης αδικήματα, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα της παράβασης όρων του κανονισμού της πράσινης γραμμής, ενώ η πιο πάνω αναφερόμενη ποσότητα, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά της από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε και Λειτουργός του Τμήματος Γεωργίας, στον οποίο παραδόθηκε η ποσότητα του βιοκτόνου που ανευρέθηκε.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 500. Καταβλήθηκε επίσης ποσό απόδοσης ύψους € 500 για επιστροφή του κατασχεθέντος οχήματος στον ιδιοκτήτη του.

Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών, το εν λόγω πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερο.

Τα υπόλοιπα είδη που κατασχέθηκαν εγκαταλήφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα