Κύπριος φοιτητής δίπλα στ’ αστέρια Michelin (ΦΩΤΟ)

Κορυφαίας παγκόσμιας αναγνώρισης χαίρει το Intercollege αφού ο φοιτητής των Προγραμμάτων των Επισιτιστικών Τεχνών Ευγένιος Χαραλάμπους, ο οποίος πραγματοποιεί με εξαιρετική επιτυχία την πρακτική του άσκηση στο πολύ βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο «Osteria Francescana» στη Modena της Ιταλίας.

Το εστιατόριο «Osteria Francescana» είναι ένα εστιατόριο που ανήκει και διευθύνεται από τον σεφ Massimo Bottura στη Μόντενα της Ιταλίας (οι λάτρεις της Formula 1

/ θεατές γνωρίζουν αυτήν την περιοχή). 

Ο Massimo Bottura είναι ένας καταξιωμένος Ιταλός εστιάτορας και ο σεφ του «Osteria Francescana», τριών αστεριών Michelin. Το εστιατόριο έχει καταχωρηθεί στα 5 κορυφαία των βραβείων “The World's 50 Best Restaurants Awards» από το 2010 και έλαβε κορυφαίες βαθμολογίες από τους οδηγούς L'Espresso, Gambero Rosso και το Touring Club. Ο Μποτούρα είναι ένας πολύ γνωστός σεφ και σεβαστός επαγγελματίας παγκοσμίως, ενώ επί του παρόντος διαθέτει τον χρόνο στη Νέα Υόρκη για να διαδώσει την ιταλική μαγειρική παράδοση.

Το «Osteria Francescana» κατατάχθηκε ως 2ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο στα βραβεία «S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards» το 2015.

Τον Ιούνιο του 2016, το «Osteria Francescana» κατατάχθηκε στην 1η θέση στα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου και στη δεύτερη θέση το 2017.Από το 2018, το «Osteria Francescana» έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο στο «The World's 50 Best Restaurants»!
 

Keywords
Τυχαία Θέματα