Κυπριανού: Επιμένουμε στην αθωότητα του Β. Ζαννέτου

Αθώο κρίνει τον Βενιζέλο Ζαννέτο το ΑΚΕΛ, αμφισβητώντας την ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου, που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε για το αδίκημα της εκβίασης για την πολύκροτη υπόθεση της επένδυσης του ταμείου συντάξεων των εργαζομένων της CYTA, στο έργο Aero Centre, στη Δρομολαξιά.

«Επιμένουμε στην αθωότητα του

Βενιζέλου Ζαννέτου. Επιμένουμε ότι σ’ αυτή τη διαδικασία υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να μελετηθούν και ερωτήματα ν’ απαντηθούν. Ομάδα νομικών του ΑΚΕΛ θα μελετήσει την απόφαση του δικαστηρίου και σε δημοσιογραφική διάσκεψη, θα παρουσιάσουμε τεκμηριωμένες τις θέσεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Το ΑΚΕΛ, είπε, αποδέχεται τα αποτελέσματα ερευνών, όταν αυτά βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια και έψεξε το γεγονός ότι ο Νίκος Λίλλης αποτέλεσε τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας.

«Οι δικαστικές Αρχές είναι υπεράνω της όποιας υποψίας; Το δικαστήριο, αν θέλει να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του πρέπει πρώτα και κύρια το ίδιο να σέβεται τον εαυτό του. Αυτό το λέω γενικά και διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη απόφαση», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα