Κύπρια η 22χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο Λονδίνο (pics)

22χρονη κυπριακής καταγωγής μαχαιρώθηκε άγρια και κτυπήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ το πτώμα της βρέθηκε παρατημένο σε πάρκο στην περιοχή Finsbury Park στο Βόρειο Λονδίνο.

Λονδίνο: Στα ίχνη του δολοφόνου της 22χρονης Ελληνίδας;

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για την Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρκο σε άθλια κατάσταση τρεις ημέρες μετά που δηλώθηκε ελλείπον πρόσωπο από την οικογένειά της.

Η Iuliana, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, προέρχεται από «προβληματική»

οικογένεια από Κύπρο και Μολδαβία. Στο προφίλ της στο Facebook αναφέρεται ότι έχει πάει σχολείο στη Λάρνακα, ενώ τ' αδέρφια της ζουν στην Κύπρο.

Η Scotland Yard ερευνώντας τις συνθήκες της δολοφονίας της αναφέρει ότι η 22χρονη είχε δεχθεί θανάσιμη μαχαιριά στο στομάχι και κτύπημα στο κεφάλι, ενώ είχε πεθάνει στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την DailyMail, ένας 31χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της νεαρής, ο οποίος κατοικεί στην περιοχή Dalston. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό του νοτιοδυτικού Λονδίνου και παραμένει υπό κράτηση.

Ν' αναφερθεί ότι κοντά στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένα αντίσκηνο, στο οποίο έμενε ένας άστεγος μέσα.

Τραγική φιγούρα η θεία και νονά της 22χρονης, Aliona Tudos, η οποία έκανε έκκληση να βρεθεί ο δολοφόνος της νεαρής και να πληρώσει για το έγκλημα του. Όπως ανέφερε σε βρετανικά μέσα: «Δεν μπορώ να την φέρω πίσω αλλά το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που το έκαναν πρέπει να πληρώσουν».

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως ένα ευχάριστο και ήσυχο άτομο, που δεν είχε εχθρούς. Δούλευε σε μπαρ και σπούδαζε ταυτόχρονα, ενώ δεν έβαζε ποτέ τον εαυτό της σε μπελάδες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Iuliana δέχτηκε επίθεση όταν γύριζε σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο με φίλους. Η νεαρή θα περνούσε τα Χριστούγεννα σε σπίτι φίλου της, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε, αμέσως δηλώθηκε ελλείπον πρόσωπο.

Πάντως, δε φαίνεται ν' ακολούθησε διαφορετική διαδρομή από τη συνηθισμένη διαδρομή που ακολουθούσε, κατά την επιστροφή στο σπίτι.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα.


Keywords
Τυχαία Θέματα