Κρίτζαρε το διαδίκτυο με Κάρολο σε παλιό βίντεο και αναφορά σε μελλοντική νύφη

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κριτζάρει με  βίντεο του πρίγκιπα Κάρολου που ξαναεμφανίστηκε και μιλούσε για τη μελλοντική του νύφη.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν 32 ετών όταν παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1981, αλλά το βίντεο του Καρόλου που πιστεύεται ότι ήταν από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ή τις αρχές της δεκαετίας του 1970 αποκαλύπτει το ερώτημα ποια ακριβώς θα παντρευόταν και τι είχε στο μυαλό του τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

 

 

width="50">

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Lost In History (@lostinhistorypics)

Κατά τη διάρκεια του βίντεο που κυκλοφόρησε ξανά  ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Κάρολο αν είχε «κάποιες σκέψεις για την κυρία που θα έπρεπε να παντρευτεί ένας πρίγκιπας της Ουαλίας».

Η ερώτηση ώθησε τον Κάρολο, ο οποίος ήταν πιθανότατα στα 20 του τότε, να γελάσει και να παραδεχτεί ότι η ερώτηση της μελλοντικής συζύγου του ήταν «κάπως δύσκολη».

«Πρέπει να θυμάσαι ότι όταν παντρευτείς στη θέση μου, θα παντρευτείς κάποια που ίσως μια μέρα θα γίνει βασίλισσα, και πρέπει να επιλέξεις κάποια πολύ προσεκτικά.

«Πρέπει να είναι κάποια αρκετά ξεχωριστή», είπε ο Κάρολος, εξηγώντας ότι έπρεπε να επιλέξει κάποιον που να είναι «συνηθισμένος» στο είδος της ζωής που θα ζούσε ως γυναίκα του.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στη σελίδα του Instagram Lost In History Pics, όπου έλαβε χιλιάδες likes και σχόλια από θεατές που εμφανώς ένιωσαν άβολα από την επανεμφάνισή του. 

Δεν είναι σαφές εάν ο Κάρολοςς είχε ήδη γνωρίσει την Νταϊάνα τη στιγμή που έγινε η συνέντευξη, καθώς το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο οικογενειακό κτήμα της Νταϊάνα, Althorp House το 1977. To Vogue αναφέρει ότι ο Κάρολος έβγαινε με τη μεγαλύτερη αδερφή της Νταϊάνα, τη Σάρα, εκείνη την εποχή, ωστόσο λέγεται ότι έλυσαν τη σχέση τους αφού η Σάρα φέρεται να είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι δεν θα παντρευόταν τον Κάρολο «αν ήταν ο καθαριστής (dustman) ή ο βασιλιάς της Αγγλίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Κρίτζαρε, Κάρολο,kritzare, karolo