Κριστιανσεν: «Κοιτάζουμε πλέον ΑΠΟΕΛ» (βιντεο)

Ευχαριστημένος από το τρίποντο και την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της Τόμας Κριστιάνσεν σύμφωνα και με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις: "Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό που έχω να πω για το παιχνίδι είναι πως ήταν δύσκολο. Αναλύσαμε αρκετά τον Ερμή που πήρε σημαντικούς βαθμούς απέναντι σε Απόλλωνα και Ανόρθωση. Είπα στην ομάδα πως δεν θα είναι εύκολο και το είδαμε σήμερα. Όμως ευτυχώς πήραμε το τρίποντο και αυτό κρατάμε. Φυσικά πρέπει να αναλύσουμε κάποια πράγματα, ειδικά από το πρώτο ημίχρονο. Αν πετυχαίναμε το γκολ

με το πέναλτι το παιχνίδι θα ήταν πιο εύκολο αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε το έλεγχο και όταν δεν ελέγχεις, έχεις πρόβλημα. Οι αλλαγές ήταν σημαντικές για εμάς, μας έδωσαν το γκολ και είμαι χαρούμενος και για το Νίκο και τον Κούλλη που έκαναν καλό παιχνίδι ως αλλαγή. Κοιτάζουμε το ΑΠΟΕΛ, θα είναι δύσκολο και θα πάμε εκεί για να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με σήμερα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την κατάσταση, δεν λέω πολλά λόγω του τρόπου που κερδίσαμε όμως πήραμε τρεις βαθμούς και έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, αναλόγως και του αποτελέσματος αύριο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση ή πιο πάνω. Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, λόγω και της οικονομικής κατάστασης".

Keywords
Τυχαία Θέματα