Κρίστιανσεν: "Θα είναι δύσκολο..." (βίντεο)

Στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν για την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά:
«Είναι μια δύσκολη κλήρωση είναι μια δύσκολη ομάδα η ομάδα της Κοπεγχάγης, μαζί με την Δυναμό Ζάγκρεπ είναι οι καλύτερες ομάδες που θα μπορούσαμε να πάρουμε αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες και να περάσουμε στον επόμενο γύρο, θα είναι δύσκολο. Έχω μερικές πληροφορίες από τη Δανία όπως ξέρετε είμαι μισός Δανός μισός Ισπανός έχω την οικογένεια μου

εκεί, τους φίλους μου από τον καιρό που έπαιζα εκεί ποδόσφαιρο γνωρίζουν αρκετά για την Κοπεγχάγη, τους είδα και εγώ σε μερικά παιχνίδια είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι εκεί θα είναι πολύ δύσκολο θα έχουμε πολλή πίεση αλλά είναι σημαντικό να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ έχει αγωνιστεί με πολλές ομάδες από τις σκανδιναβικές χώρες. Τα τελευταία με τις Ρόζενμποργκ, Άαλμπορκ, Μίτιλαντ επίσης με την Κοπεγχάγη. Δεν μου αρέσουν φυσικά αυτά τα στατιστικά ότι δηλαδή περάσαμε τις προηγούμενες φορές, πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά και είναι ξεχωριστό το να επιστρέψω στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θα έχω την ευκαιρία να δω φίλους και συγγενείς, αλλά ο μόνος λόγος που πηγαίνουμε είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και όπως είπα να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να έχουμε την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας και να έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στη φάση των ομίλων»

Keywords
Τυχαία Θέματα