Κριστιάνο: "Αποδυναμώθηκε η Ρεάλ"

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που φάνηκε και στην ήττα της από την Τότεναμ με 3-1 στο «Γουέμπλεϊ». Οι «πετεινοί» του Μαουρίσιο Ποκετίνο επικράτησαν των πρωταθλητών Ευρώπης και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του Champions League. Οι «μερένγκες» επιβεβαίωσαν ότι η ήττα τους από τη Χιρόνα δεν ήταν τυχαία, ούτε η παρατεταμένη «κοιλιά» που παρουσιάζουν εδώ κι αρκετό καιρό.



Ο σούπερ σταρ της διάσημης

ισπανικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, άφησε αιχμές για τη διοίκηση των «μερένχες», κάνοντας λόγο για αποδυνάμωση του ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι, με την παραχώρηση σημαντικών παικτών: «Δεν έχει συμβεί κάτι... Απλά δεν γίνεται να νικάμε συνέχεια. Ήρθε μια ήττα και απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι στις ήττες αυτή τη στιγμή. Το ποδόσφαιρο αλλάζει. Πρέπει κι εμείς να αλλάξουμε σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουμε αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Πορτογάλος άσος και κατέληξε:

«Κακά τα ψέματα, όσοι έφυγαν το καλοκαίρι, μάς έκαναν πιο αδύνατους. Με τον Πέπε, τον Μοράτα και τον Χάμες ήμασταν πιο δυνατοί. Τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ είναι το μέλλον αυτή της ομάδας, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δείξουν το ταλέντο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα