Η συγκινητική ιστορία του Μεσκά προς τον αδελφό του Μπρουμά

Μεγάλη συνέντευξη στην Πορτογαλία παραχώρησε ο αδελφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Μεσκά, Μπρουμά, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Λειψία.

Πέρσι αγωνιζόταν στη Γαλατασαραϊ και κόστισε στους Γερμανούς για να τον αποκτήσουν 12.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπρούμα είναι ο μικρότερος αδελφός του Μεσκά και στη συνέντευξή του κάνει αναφορά στη μεγάλη βοήθεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ στο να γίνει αυτό που είναι τώρα.

«Ποδόσφαιρο έπαιζα

στους δρόμους μαζί με τα αδέλφια μου. Δεν με ενδιέφερε και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Αλλά ο αδελφός μου Μεσκά, για τον οποίο μιλούν με τα καλύτερα λόγια και για το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι, με πήρε στο γυμναστήριο όπου πήγαιναν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό ήταν. Τους είδα, με είδαν και κάπως έτσι άρχισε η ιστορία. Ο τότε προπονητής Catia Balte με είδε και ήθελε να με πάρει στην Πορτογαλία. Δεν με ενδιέφερε όμως. Αλλά πήγε ο ίδιος στη μητέρα μου, η οποία δέχθηκε. Δεν ήθελα να πω όμως γιατί δεν ήθελα να αφήσω τη μητέρα μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου. Έφυγα στα 12 μου χρόνια και από τότε έχει να επιστρέψω στη Γουινέα Μπισάου. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα», δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός της Λειψίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα