Τέβες:«Θα επιστρέψω στην Μπόκα»

Ο Κάρλος Τέβες ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Αργεντινός αστέρας από το 2006 βρίσκεται στην Ευρώπη σε Αγγλία και Ιταλία και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην χώρα του και στην Μπόκα Τζούνιορς.

«Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε Μπόκα Τζούνιορς κι επιθυμία μου είναι να φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας», ανέφερε αρχικά στην La Repubblica ο 31χρονος άσος για να προσθέσει:

«Δεν

ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σπίτι. Βρίσκομαι στην Ευρώπη για πολλά χρόνια και χρειάζομαι την οικογένεια μου. Μου λείπουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου. Δεν έχω κανένα παράπονο γιατί όλοι εδώ μου συμπεριφέρονται καλά, αλλά είμαι Αργεντινός και επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στο Μπουένος Άιρες».

Το συμβόλαιο του Τέβες με τους «μπιανκονέρι» λήγει το καλοκαίρι του 2016 και τα δημοσιεύματα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αργεντινή κάνουν λόγο για επιστροφή του στο «Μπομπονέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα