Κούσουλος: Τ' όνειρο του αρχηγού και η ελπίδα για... Εθνική!

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Κούσουλου στο Sigmalive μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γιάννης Κούσουλος επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου ν' αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια του Κύπριου αμυντικού και να προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Γιάννης Κούσουλος μέσα από σκληρή δουλειά

τη φετινή σεζόν πήρε αυτό που δικαιούνταν, εξάλλου οι εμφανίσεις του με τη Νέα Σαλαμίνα βοήθησαν και από την πλευρά του στο μέγιστο για να καταφέρει φέτος η ομάδα τον στόχο της, που ήταν η εξάδα. Φέτος ο Γιάννης Κούσουλος κατέγραψε 26 εμφανίσεις, σύνολο δηλαδή 2091 λεπτά συμμετοχής, δέχθηκε 7 κίτρινες, ενώ σε τέσσερα παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή. Ο 19χρονος αμυντικός από το 2013 "παλεύει" για να διεκδικήσει μία θέση στην εντεκάδα, κάτι το οποίο πέτυχε φέτος με τον Ντε Γιόνγκε, με τον Ολλανδό τεχνικό να του έχει πλήρη εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Το Sigmalive επικοινώνησε με τον Γιάννη Κουσούλο με τον ίδιο να μας δηλώνει ότι ήταν μία ευχάριστη μέρα η χθεσινή για τον ίδιο και ότι ένιωθε χαρούμενος που επιβραβεύτηκαν οι κόποι του κυρίως τη φετινή χρονιά.

«Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό, ήμασταν σε διαπραγματεύσεις, νιώθω ότι επιβραβεύτηκαν οι κόποι μου κυρίως τη φετινή σεζόν που ήμουν βασικός σε πολλά παιχνίδια. Δικαίωσα και εγώ από την πλευρά μου τον προπονητή μου, καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πίστεψε σε μένα και εγώ με τη σειρά μου ήθελα να του αποδείξω ότι μπορώ. Στόχος μου τώρα για τις επόμενες σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα είναι να γίνω βασικό στέλεχος, αν είναι εφικτό να γίνω αρχηγός κάποια φάση και να φτάσω και εγώ με την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι στο να πετύχουμε φέτος το στόχο μας που ήταν η εξάδα, συνέβαλα και εγώ με τη παρουσία μου».

Όσον αφορά το όνειρο της Εθνικής: «Περιμένω και εγώ την ευκαιρία μου, κάνω υπομονή, θέλω πολύ είναι τ’ όνειρο μου, πιστεύω ότι έχουν άλλη προτεραιότητα για την ώρα. Το θέλω πολύ όμως».

Keywords
Τυχαία Θέματα