Κουλίας: Η Χριστίνα Γιαννάκη έμεινε η μόνη ελπίδα σωτηρίας (vid)

Τη συμβολή της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη, στον τομέα της υγείας ανέδειξε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «η μόνη που κράτησε το σύστημα υγείας και δεν έγινε επανάστασή είναι η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη με το σύστημα ασθενών που είναι 24 ώρες στην πρίζα και φροντίζει για τα δύσκολα περιστατικά αδιακρίτως»

Πρόσθεσε ότι η Δρ. Γιαννάκη έφερε πίσω

30 εκατομμύρια επιδότηση από την ΕΕ για το θέμα των εμβολίων και «οι επιδοτούμενοι ασθενείς όταν ανέλαβε, η καρδιά ας πούμε ήταν 15.000 και πήγε 7.500. Ο καταρράκτης ήταν 3.500 και πήγε 850 ευρώ. Και μπορούσε ο κόσμος να πάει να κάνει τα γόνατά του, τους καταρράκτες κτλ».  

«Εκείνοι που είναι σωστοί δημόσιοι υπάλληλοι και σωστοί τεχνοκράτες πρέπει να επιβραβεύονται και το σωστό να λέγεται. Της έχω μεγάλη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη. Την συγχαίρω και την ευχαριστώ δημόσια για το ότι προσφέρει για τον τόπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έμεινε η μόνη ελπίδα σωτηρίας», είπε καταληκτικά.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Νίκησε τη λευχαιμία και χτύπησε το καμπανάκι η μικρή Μοδέστια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουλίας, Χριστίνα Γιαννάκη,koulias, christina giannaki