Κλειστό τμήμα του δρόμου Σκαρίνου – Λευκάρων Τετάρτη και Πέμπτη

Κλειστό θα είναι αύριο Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου, τμήμα του δρόμου Σκαρίνου – Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας λόγω συντήρησης του οδοστρώματος.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα

του δρόμου Σκαρίνου - Λευκάρων, μετά τη συμβολή των Κάτω Λευκάρων προς τα Λεύκαρα. Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Σκαρίνου - Λευκάρων θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση STOP &GO ή / και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλειστό, Σκαρίνου – Λευκάρων Τετάρτη, Πέμπτη,kleisto, skarinou – lefkaron tetarti, pebti