Κωστένογλου: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή... Σκοπός η παραμονή στο Γ' Γκρουπ»

Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Κωστένογλου, εν όψει του πρώτου αγώνα στα μπαράζ του Nations League με αντίπαλο την Εσθονία.

«Προσευχόμαστε να αποκατασταθεί η ειρήνη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, είναι ένα θέμα που αφορά όλη την ανθρωπότητα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ένα πειθαρχημένο σύνολο. Έχουμε ορισμένες απουσίες ιδιαίτερα στην αμυντική μας γραμμή αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε

έναν αγώνα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή και στρατηγική. Σκοπός είναι η παραμονή στο Γ' Γκρουπ. Υπάρχει ένα επιπλέον αρνητικό, ότι σήμερα δεν μπορούμε να προπονηθούμε στο γήπεδο που θα παίξουμε αύριο αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ότι η προπόνηση θα γίνει σε άλλο γήπεδο:

«Αναμφισβήτητα είναι μειονέκτημα αλλά σεβόμαστε την απόφαση. Θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο αλλά είναι μειονέκτημα γιατί η Εσθονία γνωρίζει το γήπεδο. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό όμως».

Για το αν υπάρχει αυτοπεποίθηση: «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που οι παίκτες του έχουν συνοχή αφού αρκετοί παίζουν στην ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωστένογλου, Θέλει, Σκοπός, Γapos Γκρουπ,kostenoglou, thelei, skopos, gapos gkroup