Κοσμάς: "Πολύ σκλήρό"

Την αισιοδοξία του ότι η Αγία Νάπα μπορεί να πάρει βαθμούς στα τρία παιγνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και να εισέλθει στα πλει οφ με πλεονέκτημα εξέφρασε ο Γιώργος Κοσμάς. Ο τεχνικός της ομάδας χαρακτήρισε σκληρή την τιμωρία αφού δεν έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί κανένα παιγνίδι.

«Η τιμωρία είναι σκληρή. Θα το νιώσει οποιοσδήποτε συνάδελφος βρεθεί στη θέση μου. Αυτές είναι οι ποινές που υπάρχουν, είναι σεβαστές. Δυστυχώς απαγορεύεται να παρευρεθούμε σε οποιονδήποτε αγώνα. Τώρα έχουμε το παιγνίδι με την ΑΕΛ,

ακολούθως τον Οθέλλο και τελειώνει αυτή η άχαρη διαδικασία για μένα».

Για τη συνέχεια «Η προσπάθεια ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη. Βάλαμε ένα καλό πρόγραμμα με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Φέραμε κάποια θετικά αποτελέσματα, ακόμα και σε παιγνίδια που δεν περίμενε κανείς. Μας θεωρούσαν όλοι ξοφλημένους, αλλά σήμερα είμαστε εντός στόχων και θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με πλεονέκτημα».

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει απευθείας υποβιβασμός«Είναι μια νέα αρχή, να μην υπάρχει απευθείας διαβάθμιση αφού δίνει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να παλέψουν για την παραμονή τους. Εκεί θα φανεί πραγματικά ποια ομάδα μπορεί να αντέξει και να ανταποκριθεί στην πίεση».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ«Είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της για να ανέβει στην πρώτη εξάδα. Είναι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα