ΑΕΛ: Ακόμη είναι στο παιχνίδι

Μπορεί η ΑΕΛ να μην κρατά την τύχη στα πόδια της όσο αφορά στην παρουσία της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος αλλά ακόμη παραμένει στο κόλπο του πρώτου γκρουπ.

Η ομάδα της Λεμεσού απέχει δυο βαθμούς από τον 6ο Ερμή και απομένουν ακόμη τρια παιχνδίαι για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η προσπάθεια της είναι αρκετά δύσκολη ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα τα δώσουν

όλα προκειμένου να εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα για να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ. Παιχνίδια δύσκολα θα δώσει και ο Ερμής, ωστόσο για να πετύχει τον στόχο της η ΑΕΛ θα πρέπει να κοιτάξει τα δικά της παιχνίδια.

Αυτή την εβδομάδα η ομάδα της λεμεσού αντιμετωπίζει στην έδρα της την Αγία Νάπα και δεν υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη. Μια νίκη που δώσει στην ομάδα του Κύπριου τεχνικού να διεκδικήσει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα.

Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια και πάλι στο Τσίρειο με την προσπάθεια της ΑΕΛ να ολοκληρώνεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος κόντρα στον Οθέλλο. Τρια παιχνίδια στα οποία η ΑΕΛ επιβάλλεται να κάνει το 3 στα 3 για να έχει τις δικές της ελπίδες για να τερματίσει στο πρώτο γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα