Κοντά στην Αρμάνι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο και ετοιμάζεται να... ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Έτορε Μεσίνα!

Aκόμα μία σπουδαία κίνηση στην Euroleague. Όπως ανέφερε το Sportando και ο δημοσιογράφος Τσέμα ντε Λούκας, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο και από τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα του Έτορε

Μεσίνα.

Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ και αφού έβαλε... κάτω τις προτάσεις που είχε, αποφάσισε να απαντήσει θετικά στους Ιταλούς, οι οποίοι δεδομένα ανεβαίνουν επίπεδο μετά την συμφωνία.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague (2015, 2019) και ήταν ο MVP του 2014 με την φανέλα της Ρεάλ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, τους Σακραμέντο Κινγκς και τους Φιλαδέλφια Σίξερς.

Την περσινή σεζόν, ο Σέρχιο βοήθησε σημαντικά την ΤΣΣΚΑ να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, μετρώντας 10,2 πόντους, 4,5 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ ανά ματς στην κορυφαία διοργάνωση.

Sergio Rodríguez ya se ha decidido y tiene nuevo destino según hemos podido saber @Carchia y un servidor: jugará en el Milán de Ettore Messina

— Chema de Lucas (@chemadelucas) July 11, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα