Εκμεταλλεύονται την υπόθεση Μεταξά, μαζί και τις οικιακές βοηθούς

Η πολύκροτη υπόθεση του κατά συρροήν δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς. Φαίνεται ότι κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν τρόπο μέσα από αυτή την υπόθεση να βγουν κερδισμένοι.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sigmalive, το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο χειρίζεται αρμοδίως τα θέματα οικιακών βοηθών στην Κύπρο,

παροτρύνει οικιακές βοηθούς όπως λαμβάνουν το release paper, το έγγραφο δηλαδή που ελευθερώνει μια οικιακή βοηθό να εργαστεί σε άλλον εργοδότη. 

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, μετά από αυτά τα release, παρουσιάζεται το φαινόμενο οικιακές βοηθοί να εργάζονται σε πολλά σπίτια ενώ πληροφορίες μας κάνουν λόγο ακόμα και για εξώθηση σε πορνεία. 

Η υπόθεση Μεταξά φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο για να χαλαρώσουν οι διαδικασίες με αποτέλεσμα η πιο πάνω κομπίνα να επιτυγχάνεται πιο εύκολα. Από το ένα άκρο, που επέφερε και τις συνεχείς δολοφονίες άτυχων γυναικών από το Νίκο Μεταξά, φαίνεται ότι πλέον περνούμε στο άλλο άκρο, που παρουσιάζει ξανά εικόνα «ξέφραγου αμπελιού». 

Keywords
Τυχαία Θέματα