Κόλπα για να δείχνει το σπίτι σου πιο πολυτελές!

Για να έχεις ένα πολυτελές σπίτι δεν χρειάζεται να χρεοκοπήσεις. Με τη σωστή διακόσμηση δύναται να δώσεις μια "γεύση" πολυτέλειας στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. 

Τα «ακριβά» γούστα δεν χρειάζεται να έχουν και επιζήμιο αντίκτυπο στα οικονομικά σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις, παρακάτω, κόλπα για να δείχνει το σπίτι σου πιο πολυτελές!

Διάλεξε χαλιά που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια!

Ένα από τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι διακοσμητές των εσωτερικών χώρων για να φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας στη διακόσμηση του σπιτιού είναι η χρήση

χαλιών που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες. Και αυτό γιατί τέτοια χαλιά δημιουργούν τη ψευδαίσθηση στο μάτι ότι ένας χώρος είναι μεγαλύτερος από ότι είναι στη πραγματικότητα. Προτίμησε τα χαλιά σε ουδέτερες αποχρώσεις και τοποθέτησε και πολλούς καθρέφτες στον χώρο.

Φρόντισε τα τελειώματα με ξύλο να μην είναι κακής ποιότητας!

Γενικότερα, τα έπιπλα από ξύλο που είναι επί του παρόντος μεγάλη τάση, αλλά και τα ξύλινα τελειώματα δεν πρέπει να είναι ούτε φθαρμένα αλλά ούτε ξεθωριασμένα. Προτίμησε σκούρα χρώματα ξύλου που υπάρχουν και στη φύση.

Ανανέωσε έναν από τους τοίχους σου!

Οι πιο όμορφες ιδέες για μία τέτοια ανανέωση είναι είτε να ντύσεις τον έναν από τους τοίχους σου με μία πολυτελής ταπετσαρία, είτε να τον βάψεις ένα σκούρο χρώμα.

Προσοχή στην επιλογή επίπλων!

Ένα ακόμη σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι η επιλογή των επίπλων. Συγκεκριμένα ένα μεγάλο λάθος που πρέπει να αποφύγεις είναι η επιλογή επίπλων που θυμίζουν κάτι παλιακό όπως ο γωνιακός καναπές και να προτιμήσεις έπιπλα με μία πιο μίνιμαλ, μοντέρνα αισθητική.

Πηγή: exypnes-idees.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα