Κολλημένη στα 40αρια η Κύπρος- Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Αύριο η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Να σημειωθεί ότι κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ την Παρασκευή (27/8) από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.  

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ: Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ 1100 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1700 pic.twitter.com/GMZdw6QfbG

— CYMET (@CyMeteorology) August 26, 2021

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτικά πτώση αλλά θα εξακολουθήσει να είναι ψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Η εποχιακή χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά ενδέχεται να παρουσιαστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός αύριο θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα παροδικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτικά πτώση αλλά θα εξακολουθήσει να είναι ψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ναυτικός υπέστη ηλεκτροπληξία - Επιχείρηση αεροδιακομιδής (BINTEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα