Φαν'τ Σιπ: «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με μαγνήτη»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην «Abola» για τις εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στα παιχνίδια της Μπενφίκα απέναντι στην Αϊτχόφεν.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, χάρισε στη Μπενφίκα το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Αϊτχόφεν. Η «Abola» ζήτησε την άποψη του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν'τ Σιπ, για τον διεθνή γκολκίπερ και εκείνος τον αποθέωσε... Όπως είπε, ο 27χρονος

έμοιαζε με μαγνήτη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είμαι στην Αθήνα, αλλά είδα στην τηλεόραση τους δύο αγώνες της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Ο Βλαχοδήμος τα πήγε πολύ καλά στη Λισαβόνα και στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα κατάφερε να παραμείνει στο Champions League. Όλοι οι παίκτες της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο ο Βλαχοδήμος. Ειδικά, αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα. Ο Βλαχοδήμος είχε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ακρίβεια στην απόδοσή του.

Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς πρέπει να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Ο Βλαχοδήμος έκανε την δουλειά του. Ήταν σημαντικός και στα δύο παιχνίδια. Ήταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με μαγνήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν».

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα