«Κοιτάζει» Μάκο και Αμπουρτζάνια ο Ηρακλής!

Μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Έλιο Πίντο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κινείται για τη μετεγγραφή των Γρηγόρη Μάκου και Γκιόργκι Ανμπουρτζάνια.

Όπως αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport ο «γηραιός» ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τους δύο άσους της Ανόρθωσης. Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως αμφότεροι έχουν

μείνει ελεύθεροι, ωστόσο αυτό ισχύει μόνον για τον Μάκο, αφού στην περίπτωση του Γεωργιανού η «Κυρία» έχει ενεργοποιήσει ήδη την επιλογή μονοετούς επέκτασης συμβολαίου και κινείται για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την επόμενη τριετία.

Σύμφωνα με την Arena (επίσης εφημερίδα της Θεσσαλονίκης), μάλιστα, το ενδιαφέρον του Ηρακλή για παίκτες με θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν εξαντλείται στους δύο προαναφερθέντες, αλλά εκτείνεται και στον 32χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Νέας Σαλαμίνας, Μάρκο Αουρέλιο, τον οποίο ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Νίκος Παπαδόπουλος, γνωρίζει καλά από το οκτάμηνο πέρασμά του από τους κυπριακούς πάγκους (σ.σ. Εθνικός Άχνας).

Keywords
Τυχαία Θέματα