Κοινό μήνυμα από Μπαλταζάρ και Σοφοκλέους!

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για τη σημερινή συνάντηση του Μπρούνο Μπαλταζάρ με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Οι δύο άντρες συζήτησαν το χθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Πάφο αλλά και διάφρο άλλα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της λεμεσιανής ομάδας, Το κοινό μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η ΑΕΛ θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους για να πετύχει τους στόχους που έθεσε από το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και του προπονητή μας Μπρούνο Μπαλταζάρ στα γραφεία του Προέδρου.

Οι δυο άντρες τα είπαν στα πλαίσια των καθιερωμένων συχνών συζητήσεων σε σχέση με διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για την γενικότερη πορεία της ομάδας.

Το μήνυμα που βγαίνει από κοινού προς τον κόσμο είναι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους για να πετύχει τους στόχους που έθεσε από το καλοκαίρι. Το χθεσινό αποτέλεσμα με την Πάφο σκόρπισε σε όλους μας πίκρα και απογοήτευση, αλλά δεν τα βάζουμε κάτω και δεν τα παρατάμε ποτέ.

Διαβεβαιώνουμε τους απανταχού ΑΕΛίστες ότι υπάρχει αρκετό πείσμα, τεράστια αποφασιστικότητα, αλλά και μεγάλη πίστη, τόσο από τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, όσο και από τον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ, ότι η Αθλητική Ένωση Λεμεσού με επιμονή και σκληρή δουλειά θα δώσει τις μάχες μέχρι τέλους και θα πετύχει τον στόχο της.

Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα στις εύκολες αλλά και με περισσότερο πείσμα στις δύσκολες στιγμές όπως μόνο εκείνος ξέρει. Οι μεγάλοι ξεχωρίζουν στα δύσκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινό, Μπαλταζάρ, Σοφοκλέους,koino, baltazar, sofokleous