Κλοπ: «Είσαι ηλίθιος ή έχεις πιει;»

Στην αυτοβιογραφία του Γιοακίμ Βάτσκε «Μία αληθινή αγάπη: μία ζωή στην Ντόρτμουντ», ο Γιούργκεν Κλοπ αποκαλύπτει πώς αντέδρασε, όταν το καλοκαίρι του 2018 τον πλησίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια, για να επιστρέψει στον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

«Ήμουν σε αεροπλάνο και το τηλέφωνό μου χτύπησε: "Γιούργκεν, πρέπει να επιστρέψεις (στη Ντόρτμουντ)". Γέλασα. "Είσαι ηλίθιος; Ή μήπως έχεις πιει; Από πού σου ήρθε αυτή η ιδέα; Ξέρεις ότι έχω μερικά ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ".

Δεν ήξερα αν σοβαρολογούσε, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελε μια απάντηση» είπε ο Κλοπ.

Ήταν μια πρόταση που ο Βάτσκε έπρεπε να κάνει, παρ' όλο που γνώριζε την απάντηση: «Ήξερα ότι ο Γιούργκεν θα έλεγε όχι και ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Αλλά εκείνη την εποχή θέλαμε μια νέα προοπτική για την Ντόρτμουντ, οπότε έπρεπε να τον ρωτήσω αν η επιστροφή του ήταν μια πιθανότητα. Δεν περίμενα να το δεχτεί, αλλά ποτέ δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου εάν τουλάχιστον δεν ρωτούσα αν υπήρχε μια πιθανότητα».

Ο Γιούργκεν Κλοπ απέρριψε την πρόσκληση, αλλά δεν έκλεισε την πόρτα σε πιθανή επιστροφή στο «Signal Iduna Park»: «Γιατί όχι να μην βοηθήσω σε μια στιγμή ανάγκης; Είναι καλό να υπάρχει αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα