Κλοπ: "Φανταστική ατμόσφαιρα, δεν έβλεπα την διαδικασία"

Την διαδικασία των πέναλτι (6-5) και τον εκπληκτικό Βέλγο διεθνή τερματοφύλακά της, Σιμόν Μινιολέ που απέκρουσε δύο, χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να αποκλείσει την Στόουκ και να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Capital One Cup στο Wembley στις 28 Φεβρουαρίου.

«Ηταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Anfield, η καλύτερη από τότε που ήρθα,» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Η Στόουκ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε να προκριθούμε. Στην ρουλέτα των πέναλτι, δεν κοιτούσα. Είμαι χαρούμενος για τον Αλεν, που σημείωσε το αποφασιστικό πέναλτι και χάρισε σε όλους μία όμορφη βραδιά,» πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ. Το γκολ του Αρναούτοβιτς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, χάρισε τη νίκη στην Στόουκ στα 90 λεπτά, ισοφαρίζοντας εκείνη της Λίβερπουλ στο Btitannia. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στην παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί με την ομάδα που θα προκριθεί απόψε από τον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα στην Εβερτον και την Μάντσεστερ Σίτι.

«Αυτόν τον αποκλεισμό στα πέναλτι είναι πραγματικά να τον αποδεχθούμε, γιατί η ομάδα πήγε καλά,» τόνισε ο Μαρκ Χιουζ.. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, δεν μπορώ να τους καταλογίσω κανένα λάθος για τον αποκλεισμό. Θα μου άρεσε ένα πάω αυτή την ομάδα στο Wembley, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε,» πρόσθεσε ο προπονητής της Στόουκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα