Κύπελλο: Κλειδώνει η οκτάδα

Ημέρα κυπέλλου είναι η σημερινή στο πλαίσιο της οποίας θα συμπληρωθεί το παζλ της προημιτελικής φάσης. Δύο εισιτήρια περιμένουν να βρουν κάτοχο, με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα να είναι τα μεγάλα φαβορί λόγω των νικών στους πρώτους αγώνες επί Νέας Σαλαμίνας και Ερμή αντίστοιχα.

Στις 17:00 στο ΓΣΠ η ομάδα του Κετσπάγια θα υποδεχθεί

τη Νέα Σαλαμίνα και με ασπίδα το 1-0 του «Αμμόχωστος» θα προσπαθήσει να σφραγίσει για ακόμα μια χρονιά θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Αλλαγές ετοιμάζει ο Γεωργιανός τεχνικός, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

Η Νέα Σαλαμίνα ταξιδεύει στη Λευκωσία για την έκπληξη, αλλά έχει... βουνό να ανέβει. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αλλά οι παίκτες του Ντε Γιόνγκε δεν θα υψώσουν λευκή πετσέτα. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Παύλου, Ατόρνο και Σκοπελίτη.

Δύο ώρες αργότερα (19:00), ο Ερμής θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα που είναι το φαβορί μετά τη νίκη 3-1 στο πρώτο παιγνίδι. Οι «φτεροπόδαροι» έχουν στο μυαλό τους την ιστορική ανατροπή που έκαναν προ διετίας και πάλι με τον Απόλλωνα όταν είχαν ηττηθεί με 2-1 στο Τσίρειο και ανέτρεψαν το σκορ στο «Αμμόχωστος». Σήμερα τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αλλά οι παίκτες του Παναγιώτου παρουσιάζονται παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Για τον Απόολλωνα θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα πιθανός αποκλεισμός, λίγες μέρες μετά την ταπεινωτική ήττα από την Ανόρθωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο αναμετρήσεις έχουν φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην προημιτελική φάση έχουν προκριθεί ήδη οι ομάδες ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος, Άρης και η Ομόνοια.

Όπως ανακοινώθηκε από χθες, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola θα γίνει αύριο Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα