«Κληρώνει» αύριο για τον Γ΄ προκριματικό σε Champions League

Στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, στρέφουν αύριο το βλέμμα τους οι ομάδες μας που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2017-18, καθώς το μεσημέρι θα διενεργηθεί η κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου, τόσο στο Champions League (13:00 ώρα Κύπρου) όσο και στο Europa League (14:00 ώρα Κύπρου). Βεβαίως, οι κληρώσεις θα έχουν αρκετά...

διαζευκτικά, καθώς οι ομάδες που θα περάσουν από τον Β΄ γύρο, θα γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης και οι πιθανοί τους αντίπαλοι είναι η Σλάβια Πράγας (Τσεχία), η Βιτορούλ Κονστάντζα (Ρουμανία) και οι νικητές των ζευγαριών: Μάλμε (Σουηδία)-Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), Σπάρτακ Γιουρμάλα (Λετονία)-Αστάνα (Καζακστάν), Παρτιζάν (Σερβία)-Μπούντουτστοστ (Μαυροβούνιο), Ριέκα (Κροατία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία), Ντάνταλκ (Ιρλανδία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Σερίφ (Μολδαβία)-Κουκέσι (Αλβανία), Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)-Χόνβεντ (Ουγγαρία), Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία)-Βίκινγκουρ (Νησιά Φερόες).

Στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League θα μετάσχουν συνολικά 58 ομάδες: 25 που έχουν περάσει απευθείας και 33 που θα προκριθούν από τον Β΄ γύρο. Ο Απόλλωνας θα βρίσκεται στους ισχυρούς, ενώ AEK και ΑΕΛ στους αδύναμους. Αύριο το πρωί θα σχηματιστούν γκρουπ των 10 και 12 ομάδων, με ίσο αριθμό ισχυρών - αδύναμων στο καθένα, και μέσα από αυτά θα προκύψουν με κλήρωση τα ζευγάρια του Γ΄ προκριματικού γύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα