Κλειστοί δρόμοι σε περιοχές της Λευκωσίας και της Λάρνακας

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι θα κλείσουν δρόμοι λόγω οδικών έργων.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

1. Κλειστοί λεωφόροι στην Αγία Βαρβάρα την 28η Οκτωβρίου

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ των

ωρών 10:00 – 11:30 π.μ., στις λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Παπασταύρου Παπαγαθαγγέλου στην Αγία Βαρβάρα, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, οι λεωφόροι θα είναι κλειστοί και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Ισαάκ και Σολωμού, Ανδρέα Σπανού, Γρίβα Διγενή και Σπύρου Χατζηγιακουμή.

2. Εργασίες συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λάρνακας, από τις 30 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 30 Οκτωβρίου 2017 – 24 Νοεμβρίου 2017, μεταξύ των ωρών 7:00 – 17:00, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα δρόμων της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν εναλλάξ οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα