Α.Κουκκίδη: Ο ΠτΔ και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τα ψεύδη

"Ο κ. Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την τακτική της παραπληροφόρησης, επινοώντας νέες δικαιολογίες ή ψεύδη", αναφέρει σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Νικόλα Παπαδόπουλου, Άννα Κουκκίδη.

"Δυστυχώς, ο κ. Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του, συνεχίζουν την τακτική της παραπληροφόρησης και της σύγχυσης, επινοώντας νέες δικαιολογίες ή ψεύδη και επιστρατεύοντας καθημερινώς διαφορετικές εκδοχές", συνεχίζει.

Όμως, όσες δικαιολογίες, ψεύδη ή εκδοχές κι αν επιστρατεύουν οι συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε και σήμερα ότι η

αλήθεια είναι:

1. Ο κ. Αναστασιάδης έχει προτείνει την ανάληψη της Προεδρίας από τον ίδιο και τον κ. Ακιντζί (…«the two leaders will assume the office of the Presidency»…), την πρώτη μέρα έγκρισης της ενδεχόμενης λύσης σε δημοψηφίσματα, καθιστώντας τον κ. Ακιντζί συμπρόεδρο.

2. Ο κ. Αναστασιάδης έχει προτείνει όπως οι δύο ηγέτες, ως συμπρόεδροι, θα διορίσουν μαζί όλα τα σώματα της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας, για θητεία απροσδιόριστου χρονικού διαστήματος, παραβιάζοντας κάθε δημοκρατική αρχή και πρακτική.

3. Οι ρυθμίσεις που έχει προτείνει ο κ. Αναστασιάδης, παραπέμπουν σε κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού καταργούν όλους τους θεσμούς και τα αξιώματά της και παράλληλα δημιουργούν συνθήκες ασάφειας, αδιεξόδου και κατάρρευσης.", αναφέρει κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα