«Κλείδωσε» την παραμονή η Εσπανιόλ (vid)

Η Εσπανιόλ, στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Κίκε Φλόρες, πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Χιρόνα, και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή, ψαλιδίζοντας τα όνειρα της καταλανικής ομάδας για έξοδο στην Ευρώπη.

Η εκπληκτική πορεία της Χιρόνα τη φετινή σεζόν την έχει φέρει να κάνει ακόμα και όνειρα εξόδου στην Ευρώπη καθώς η διαφορά της από την έκτη Βιγιαρεάλ βρίσκεται μόλις στους τέσσερις βαθμούς. Ωστόσο, η Εσπανιόλ την προσγείωσε, με την ομάδα της Βαρκελώνης να παίρνει διπλό σωτηρίας (0-2) καθώς εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην

Primera Division.

Η Χιρόνα ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά η Εσπανιόλ εκείνη που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα μετά από μία όμορφη προσωπική ενέργεια του Μορένο στο 43'.

Ο ίδιος παίκτης, στο 55' με πλασέ έγραψε το 0-2 και έβαλε στέρεες βάσεις για την τελική επικράτηση, στο πρώτο ματς της Εσπανιόλ μετά την αποχώρηση του Κίκε Φλόρες από την τεχνική ηγεσία. Το τελικό αποτέλεσμα κλείδωσε την παραμονή για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας παράλληλα δύσκολο το έργο της Χιρόνα στα... ευρωπαϊκά όνειρα που έκανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα