Κλειδώνει μια θέση στην τετράδα η Τσέλσι

Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, πέρασε με 3-2 από την έδρα της Πάλας και σκαρφάλωσε στην 3η θέση, αλλά με την Λέστερ να έχει αγώνα λιγότερο. Στο +5 οι «μπλε» από την Γιουνάιτεντ και στο +8 από την Γουλβς, αλλά με ματς παραπάνω.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Γουίλιαν ξέφυγε από τον Κέιχιλ (τραυματίστηκε) στα δεξιά και γύρισε για τον Ζιρού, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1, ενώ στο 10’ η κεφαλιά του Ζουμά έξυσε τα δοκάρια της Πάλας.

Στο 27’ ο Γουίλιαν άνοιξε αριστερά στον Πούλισικ που πλάσαρε για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Πούλισικ να ανοίγει στον

Γουίλιαν και τον Βραζιλιάνο να πλασάρε,ι αλλά ο Γκουαΐτα έπεσε κι έσωσε εντυπωσιακά και στο 35’ ο Ζαχά με απίθανο σουτ από μακριά έκανε το 1-2.

Στο 54ο λεπτό, η κεφαλιά του Ζιρού πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 71’ η Τσέλσι έφυγε όμορφα στην κόντρα και ο Έιμπραχαμ με διαγώνιο πλασέ από δεξιά έκανε το 3-1.

Με την σέντρα, ωστόσο, ο Φαν Άανχολτ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπεντεκέ σε κενό τέρμα μείωσε σε 3-2. Στο 86ο λεπτό ο Μάουντ έκανε το πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Γκουαΐτα έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στο 90+5’ η κεφαλιά του Νταν σταμάτησε στο δοκάρι της Τσέλσι και στην επαναφορά ο Τάουνσεντ σούταρε στα σώματα. Μάλιστα, στο 90+6’ ο Μπεντεκέ βρέθηκε μόνος με τον Κέπα αλλά ο Ζουμά ήρθε από πίσω σαν από μηχανής Θεός κι έκοψε με τάκλιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα