Κκαϊλάς κατά Φαίδωνος: Να προσέχει όταν μιλά για μας

Την δική του απάντηση δίνει ο Παναγροτικός, στις κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον τους ο Δήμαρχος Πάφου.

Απαντώντας στις αναφορές του Δημάρχου από τον αέρα της εκπομπής Πρωτοσέλιδο την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος του Παναγροτικού, Κυριάκος Κκαιλάς, είπε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμαρχος Πάφου πρέπει να «είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν πιάνει αγρότες στο στόμα του».

Ο κ.Φαίδωνος ανέφερε στις καταγγελίες του αναφορικά με το σκάνδαλο των Τ/κ περιουσιών, ότι οι αγροτικές οργανώσεις λαμβάνουν χιλιάδες ευρώ από τις επιδοτήσεις του ΚΟΑΠ.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του κ.Φαίδωνος
στο Πρωτοσέλιδο

«Διαφωνήσαμε ως προς τους τρόπους εκμίσθωσης και της τροποποίησης της νομοθεσίας. Οι ακριτικές περιοχές που έχασαν γη και σπίτια, όπως η Αθηαίνου για παράδειγμα που είναι μια καθαρά κτηνοτροφική περιοχή. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν υποχρεωμένοι να καλλιεργήσουν χαλίτικα για να καλυφθούν οι ανάγκες», είπε ο κ.Κκαιλάς.

«Δεν είναι παράνομη η καλλιέργεια. Εάν μέσα στη ζώνη καλλιέργειας υπάρχει ποσοστό που δεν έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του ή οτιδήποτε άλλο, αυτό συμβαίνει. Ο αγρότης δουλεύει έντιμα», συμπλήρωσε.

Κληθείς να απαντήσει εάν ο κ.Φαίδωνος έχει κάτι προσωπικό μαζί του, ο κ.Κκαιλάς είπε κάλεσε τον Δήμαρχο Πάφου να το απαντήσει αυτό.

«Τα στοιχεία τα οποία εμείς έχουμε και λαμβάνουμε εκταρικές επιδοτήσεις, είναι δημόσια σε σελίδα του ΚΟΑΠ. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό. Τα στοιχεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν δοθεί από κάποιον», ανέφερε.

Όταν έκανε πρώτες δηλώσεις για ατασθαλίες, τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερα ότι τα πραγματικά έξοδα είναι 80 ευρώ το δεκάριο, είπε ο κ.Κκαιλάς.

«Αυτό που κάνατε είναι μέγα λάθος. Θα επιφέρετε μεγαλύτερα έξοδα στους αγρότες», είπε στον Δήμαρχο.«Κάνουμε καταγγελίες σιωπηρά. Δεν μίλησα μαζί του μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός μου. Δεν υπάρχει λόγος. Οφείλει μια απολογία δημόσια»,ανέφερε.

«Το θέμα με τον κ.Φαίδωνα είπε μεταξύ άλλων με ενοχλεί προσωπικά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Παναγροτικού. Tον προσκαλώ είπε κλείνοντας, σε δημόσιο διάλογο. δεν είμαστε απατεώνες με κόπο και με μόχθο βγάζουμε το ψωμί μας, συμπλήρωσε.

Στο βίντεο αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου του Παναγροτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα