«Κιτρινοπράσινο» εξπρές στο ντέρμπι

ΒΟΛΕΪ
Πέρασε εύκολα από το ΑΤΙ η ΑΕΚ νικώντας 3-0 την Ανόρθωση

«Κιτρινοπράσινο» εξπρές πέρασε από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε με 0-3 καθαρά και πέρασε στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς. Οι παίκτριες της Ανόρθωσης, που έχασαν δεύτερο σερί αγώνα, παρουσιάστηκαν αγχωμένες και έχασαν τον αγώνα, υποχωρώντας στην τέταρτη

θέση. Εντυπωσιακή η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα και κατόρθωσε να επιβληθεί.

Στο πρώτο σετ το παιχνίδι παίχθηκε πόντο-πόντο μέχρι τα τελικά στάδια, με τις «κιτρινοπράσινες» να έχουν καλύτερες επιλογές και να κερδίζουν με 23-25, κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο σετ πάλι η ομάδα του Χόλοσι μπήκε δυνατά, προηγήθηκε με 14-21 για να κερδίσει με 15-25, αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν πολύ καλό και ανταγωνιστικό, αφού οι «κυανόλευκες» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές και πάλεψαν στα ίσα. Ωστόσο, οι Λαρνακείς ήταν πιο σωστές και κέρδισαν με 20-25 κάνοντας το 0-3.

Σετ: 23-25, 15-25, 20-25

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (A. MΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): M. Κολοκοτρώνη, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Βούκοβιτς, Μ. Παπαγεεωργίου - Λίμπερο: Δαυίδ

Τεχνοοικια AEK (Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντιούγκαν, Χαραλάμπους - Λίμπερο: Mοσφιλιώτη - Λίμπερο: Καπιτανή.

Προπόνηση στο Αυγόρου
Μόλις σε 50 λεπτά ο Sabbianco Απόλλων τέλειωσε τον αγώνα με το ΘΟΙ Αυγόρου, βγάζοντας την υποχρέωση της 12ης αγωνιστικής. Οι «γαλάζιες» έπαιξαν σοβαρά και πήραν τα σετ με 10-25, 10-25 και 13-25.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ - Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 Σετ: 10-25, 10-25, 13-25
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Ειρ. Χαραλάμπους, Όθωνος, Χατζηκωνσταντίνου, Χρυσάνθου, Μιχαήλ, Χρίστου - Λίμπερο: Κούτα - Αλλαγές: Τζαναδάκη.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ν. Σπύρου, Λαβρούκ, Αγκούλο, Χουντίμα, Ιορδάνους - Λίμπερο: Χριστοφόρου - Αλλαγές: Mανίταρου, Ντόντσουκ, Ιωαννίδου, Σιμανόφσκι, Στυλιανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα