Ξεκινά νέα εποχή με τον Παντελή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Επιστρέφει στα διοικητικά της Ανόρθωσης, αναλαμβάνοντας από σήμερα δουλειά με στόχο την ανάκαμψη

Τα μέλη της συνέλευσης του σωματείου αποφάνθηκαν. Νέος πρόεδρος της εταιρείας είναι από χθες ο Ανδρέας Παντελή. Λαμβάνοντας τη σχεδόν απόλυτη θετική ψήφο των μελών, καθώς υπήρχε μια μόνο αρνητική ψήφος, ο Ανδρέας Παντελή επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα την οποία αγάπησε πάρα πολύ, δίνοντας την υπόσχεση για ενότητα αλλά και για αγωνιστική ανάκαμψη.

Έτσι, στη συνέλευση της εταιρείας την Παρασκευή, θα εγκριθεί ο συνδυασμός του

Ανδρέα Παντελή. Τα μηνύματα που βγήκαν από τη χθεσινή συνέλευση είναι σημαντικά, καθώς πρώην πρόεδροι τοποθετήθηκαν όλοι περί ενότητας. Στη συνέλευση το παρών τους έδωσαν οι Χρίστος Πουλλαΐδης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης Κίκης Κωνσταντίνου και ο Θέμης Βιολάρης, που τελικά δεν κατέβασε συνδυασμό.

Παντελή: «Δεν πρέπει να έχουμε διαφορές»
Ο Ανδρέας Παντελή, στην ομιλία του, ανέφερε ότι έχει οκτώ χρόνια που δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιους. Το πλάνο είναι η ανάκαμψη της ομάδας. «Τιμή και ευχής έργον να μπορεί κάποιος να προσφέρει στην Ανόρθωση. Σίγουρα κάποιοι συζητούν για πλάνο και αυτό είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, αν δεν γίνει δουλειά. Είχαμε συναντήσεις το περασμένο τριήμερο με το σωματείο και το συμπέρασμα είναι ότι πρώτα πρέπει να ορθοποδήσει και να ανακάμψει η ομάδα.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει στο πλάνο. Πρέπει να υπάρξει ενότητα, διότι εδώ και οκτώ χρόνια έχουμε σκυλοφαγωθεί, δεν ξέρουμε τι και ποιοι είμαστε. Όταν γίνουμε ομάδα και στο γήπεδο και στη γενική συνέλευση, εκεί θα πετύχουμε. Τα λόγια εγώ δεν τα ξέρω.

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν διαφορές και η ομάδα μας θα πάει ψηλά. Δουλειά για ανάκαμψη της ομάδας, να μπούμε σε ένα σωστό αγωνιστικό ρυθμό, να έρθουν όλοι κοντά, και μακριά από τις αντιπαραθέσεις που ζήμιωσαν την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι προορισμένη για τα μεγάλα».

Οι τέσσερεις όροι
Ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις επαφές που είχε η 4ημελής επιτροπή με τον Ανδρέα Παντελή και στα τέσσερα βασικά σημεία, ώστε να μπορεί να αναλάβει την ηγεσία της εταιρείας. Σημεία που τα έθεσε προς ψήφιση στη συνέλευση.

1. Ο Ανδρέας Παντελή θα αναλάβει πρόεδρος για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μετά τη λήξη της θητείας η Γ.Σ. θα αποφασίσει αν θα ανανεωθεί η θητεία του.

2. Αναλαμβάνει την εταιρεία αφού ελέγχει τους λογαριασμούς και γνωρίζει την οικονομική κατάσταση και τον ελλειμματικό προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου. Πρέπει ο Ανδρέας Παντελή να καταθέσει προϋπολογισμό για το 2017-2018, ο οποίος να είναι ισοσκελισμένος.

3. Δεσμεύτηκε όπως μαζί με τους συνεργάτες του συνεισφέρει 300.000 ευρώ.

4. Οι σημαντικές αποφάσεις, όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα συζητιούνται με το Δ.Σ. του σωματείου πριν προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίων.

Πουλλαΐδης: «Η Ανόρθωση είναι ιδέα»
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης αρχικά μίλησε στη συνέλευση τονίζοντας ότι η Ανόρθωση πρέπει να μείνει ενωμένη, καθώς η Ανόρθωση δεν είναι ένα άτομο είναι μια ιδέα. «Τα λάθη που έγιναν ήταν πράγματι μεγάλα. Άθελα μεν, αλλά δυστυχώς είναι το αποτέλεσμα που μετρά.

Τουλάχιστον στο οικονομικό θέμα είμαστε μια υγιής ομάδα. Η εταιρεία ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά ένα όχημα για να προστατευτεί το σωματείο και να εξοφλούσε όσα μπορούσε από τα δυσβάστακτα χρέη. Τα νούμερα είναι εκεί και δεν θα σας απασχολήσω με αυτά, διότι οι ελεγκτές τα κατέχουν και μπορείτε να αποταθείτε σε αυτούς.

Αυτό που θέλω να παρακαλέσω είναι να μείνουμε ενωμένοι. Η Ανόρθωση δεν είναι ένα άτομο, η Ανόρθωση είναι μια ιδέα την οποία στηρίζουμε, την οποίαν αγαπούμε με πάθος. Κι αυτό το πάθος καμιά φορά μας κάνει να κάνουμε πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα μας και το μετανιώνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κωνσταντίνου: «Όλοι σε ενότητα»
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης Κίκης Κωνσταντίνου, στην ομιλία του, κάλεσε τους πάντες σε ενότητα για να προχωρήσει η ομάδα μπροστά. «Καλώ τους πάντες σε ενότητα, σε σύμπνοια να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε ένα δυνατό Δ.Σ. το οποίο είχε κάποιες επιλογές μπροστά του. Θέλω να πιστεύω ότι έχει μαζέψει όλες τις πληροφορίες για να τις παρουσιάσει απόψε εδώ. Όσοι θέλουν ο κύριος Παντελή να προταθεί για ν’ αναλάβει τις τύχες της εταιρείας να σηκώσουν τώρα το χέρι τους για να τελειώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα