«Κινούμενος δολοφόνος προσπερνούσε από αριστερά»-ΒΙΝΤΕΟ

Παράνομο προσπέρασμα από την αριστερή λωρίδα, έκανε οδηγός την περασμένη Δευτέρα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Παλιομετόχου.

Το βίντεο ανήρτησε στη σελίδα CY Police Checkpoints άλλος οδηγός, ο οποίος χαρακτηρίζει τον πρώτο ως «κινούμενο δολοφόνο». Οι πινακίδες δεν είναι, όπως αναφέρει ο οδηγός, ευδιάκριτες και γι’ αυτό τον λόγο δεν προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Το βίντεο, όπως δημοσιεύεται από τον αναγνώστη της σελίδας.

"Όταν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν, να μπορούν να περπατούν, να κινούν το σώμα τους και κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να έχουν την ασφάλειά μας

στα χέρια τους, αλλά κάποιοι προτιμούν να είναι κινούμενοι κυριολεκτικά δολοφόνοι. Στο πιο κάτω video που τραβήχτηκε από την κάμερα του αυτοκινήτου μου, ημέρα της καθαράς Δευτέρας.

Ένας κύριος, που θέλει να θεωρείται άνθρωπος, προσπερνούσε τα αυτοκίνητα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα από την αριστερή λωρίδα, εκεί όπου σταματούν αυτοκίνητα για κάποιο θέμα, προσπέρασε αρκετά αυτοκίνητα, αφού θεώρησε ότι ήταν εξυπνάδα. Το σίγουρο εξυπνάδα δεν είναι, να ξέρεις είσαι δολοφόνος. Αυτό έγινε στον αυτοκινητόδρομο από Παλιομέτοχο προς Λευκωσία. Τα νούμερα δεν φαίνονται στο video και δυστυχώς δεν τα συγκράτησα. Αν τα συγκράτησε κάποιος αν ήταν παρών σε αυτό τον δρόμο, είναι καλά να καταγγελθεί ο τύπος, γιατί, κύριε, θέλουμε να ζήσουμε και μας περιμένουν σπίτι μας", αναφέρει η ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα