Κιν.Οικολόγων για Βάρνα:Ακόμα μια υποβάθμιση του κύρους ΚΔ

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, αναφορικά με τη σύνοδο της Βάρνας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Δυστυχώς παρά τη συναντίληψη της σύσκεψης στο προεδρικό στις 21/Φεβρουαρίου φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση εγκαταλείπει οριστικά το χαρτί της Βάρνας γιατί λέει πρώτη της προτεραιότητα είναι η επανέναρξη των συνομιλίων.

Οι προσδοκίες της κυβέρνησής φαίνεται να περιορίζονται απλά σε κάποιες δηλώσεις από τους Ευρωπαίους Αξιωματούχους (κυρίως του Τουσκ) και τίποτα άλλο αφού η Ευρώπη η ίδια εκβιάζεται λόγω του προσφυγικού από την Τουρκία.

Αντί η

Κύπρος να τονίσει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολεμοχαρή ηγέτη που δεν σέβεται κανένα και που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με τα όπλα, χρηματοδοτούμενος από την Ευρώπη και να απαιτήσει σκληρά μέτρα και το πάγωμα κάθε βοήθειας , δείχνει τόσο τρομοκρατημένη που αρκείται σε δηλώσεις και ανέξοδες υποσχέσεις.

Η Τουρκία θα λύσει το πρόβλημα του παγώματος των ενταξιακών της κεφαλαίων που θέτει η Κυπριακή Δημοκρατία με το να μην υπάρχει σε λίγο Κυπριακή Δημοκρατία.

«Όποιος δεν μίλησε πέθανε» λέει ο θυμόσοφος λαός και εμείς χρειάζεται όχι μόνο να μιλήσουμε αλλά και να αναστατώσουμε όλο τον κόσμο δηλώνοντας ότι γεννάται ένα νέο τέρας που απειλεί με Γ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως είπε ο ίδιος ο Ερντογάν.

Μπορεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη να βγει στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ; Μπορεί να ορθώσει ανάστημα ; Μάλλον πολύ σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι ο κυπριακός λαός ψήφισε με βάση τα παραμύθια για το success story στην οικονομία, που όπως μετεκλογικά καταρρέουν όπως δείχνουν οι οίκοι αξιολόγησης κινδυνεύει και πάλι. Αλλά όπως λένε και στο παζάρι "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα